פסטה בסיר אחד עם שמנת ותרד
פסטה מפנקת ועשירה עם שמנת 23% ותרד
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4-5 :
מרכיבים:
- 400 גרם פסטה/נודלס
- 2 חבילות עלי תרד שטופות היטב וקצוצות גס (כ-400 גרם)
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית אבקת ג׳ינג׳ר
- 1 כף רוטב סויה
- 3 שיני שום כתושות
- 10 גרם חמאה (לא חובה)
- 2 מכלי שמנת לבישול 23% השף הלבן (סה״כ 400 מ״ל)
- 5 כוסות (1200 מ״ל) מים רותחים
- פרמזן להגשה
הוראות הכנה:
-
01.
שמים את כל המרכיבים בסיר גדול. שומרים רבע מכמות התרד כדי להוסיף אחרי הבישול.
-
02.
שמים על הגז ומביאים לרתיחה.
-
03.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים ללא מכסה עד שהכל מעורבב טוב,
-
04.
ממשיכים לבשל תוך ערבוב מתמיד עד שהפסטה/נודלס רכה. בערך 5-15 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מכבים את האש, מכסים ומחכים 2 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים את התרד ששמרנו, פרמזן בשפע, מערבבים ואוכלים מיד.
הכנת? כאן מדרגים