מתכון פטוצ'יני עם רוטב עגבניות ואורגנו | השף הלבן

פטוצ'יני עם רוטב עגבניות ואורגנו

מנה מפוארת וערבה לחכך

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פטוצ'יני עם רוטב עגבניות ואורגנו

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 8 עגבניות בשלות, בינוניות
  • 1 בצל לבן בינוני קצוץ
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מלאה עלי אורגנו טריים, קצוצים
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 400 גרם פטוצ'יני
  • גבינת "גלעד קצ'קבל" של תנובה, מגורדת גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לריכוך אל דנטה לפי ההוראות שעל השקית.

  • 02.

    את העגבניות מרתיחים במים ל-8 דקות וקולפים בעדינות.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 03.

    חותכים את העגבניות לקוביות בינוניות.

  • 04.

    מחממים כפות שמן זית וצולים את הבצל לצבע זהוב.

  • 05.

    מוסיפים את קוביות העגבניות, השום וקורט פלפל שחור גרוס וצולים 15 דקות מעל חום בינוני נמוך.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מוסיפים מעט מים עם כף סוכר ומבשלים לעוד כמה דקות של ריכוך .

  • 07.

    ממליחים ב-2 קורט מלח גס, ומוסיפים את הפטרוזיליה והאורגנו הקצוץ. מערבבים לעוד דקה ומסירים מן האש.

  • 08.

    מחלקים את הפטוצ'יני למנות ומעל יוצקים מהרוטב.

  • 09.

    מפזרים מעל קצ'קבל מגורדת בנדיבות ומגישים חם מאוד.

הכנת? כאן מדרגים
(381)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.