ארוחה בסיר אחד: פסטה רוזה בחמש דקות עבודה | השף הלבן

ספגטי רוזה בסיר אחד

מתכון גאוני לפסטה ממכרת בחמש דקות עבודה. מתכון קל שגם הילדים יכולים לסייע בהכנתו

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי רוזה בסיר אחד
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל8 מנות:

לספגטי:
  • 1 חבילת ספגטי רגיל או מקמח מלא
  • 4 שיני שום כתושות
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 6 עגבניות בשלות קצוצות
  • 1 פחית עגבניות מרוסקות
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • חופן עלי בזיליקום – לא חובה
  • 1/2 כפית אורגנו - לא חובה
  • 4 כוסות מים פושרים
לאחר בישול:
  • 2/3 כוס פתיתי פרמזן "השף הלבן" / פתיתי עמק
  • 1 מיכל שמנת לבישול 15% / 10% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

        בסיר רחב שמים את רכיבי הספגטי ומביאים לרתיחה.

  • 02.

        מנמיכים את האש ומבשלים עד שהספגטי מוכן והרוטב מסמיך מעט כ -15-25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

        מוסיפים את השמנת והפרמזן או העמק ומערבבים לאיחוד. מומלץ להגיש עם תוספת פרמזן מלמעלה.

הכנת? כאן מדרגים
(8)