ספגטי אדום עם הרבה שום ופלפל חריף – מנה פיקנטית | השף הלבן

ספגטי פיקנטי 

ספגטי בטעם פיקנטי וטעים מאוד, בטעם שגם שילדים אוהבים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ספגטי פיקנטי 

המרכיבים ל 7 מנות:

  • 1 חב' ספגטי ארוך/או מה שאוהבים
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 6 שיני שום כתושות
  • קופסא קטנה רסק עגבניות
  • חצי כף שטוחה מלח
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • רבע כפית פלפל שחור
  • פלפל חריף
  • שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

     את הספגטי מכינים עפ"י ההוראות שבאריזה, בסיר נפרד ושטוח מטגנים בצל עד לשקיפות על אש נמוכה.

  • 02.

     מוסיפים שום,תבלינים רסק עגבניות, במיכל הרסק ממלאים פעמיים מיים ושופכים לרוטב.

  • 03.

    מוסיפים פלפל חריף בשלמותו(ניתן לוותר)וממשיכים לאדות על אש נמוכה כ -20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מסננים את הספגטי ומוסיפים לסיר עם הרוטב, לערבב.

  • 05.

    מורידים מהאש ואוכלים. 

הכנת? כאן מדרגים
(306)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.