פסטה ברוטב שמנת ופטריות קלה להכנה | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת ופטריות קלה להכנה

אם אתם מחפשים דרך קלה לשדרג את הפסטה שלכם זה המתכון בשבילכם – רוטב שמנת ופטריות טעים, קל ומהיר שכל אחד יכול להכין

מאת: אלי שור
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת ופטריות

המרכיבים ל 4 מנות:

  • קורט סוכר
  • מלח לפי הטעם
  • חבילת ספגטי
  • בצל
  • 8 פטריות
  • רבע כוס חלב
  • 2 כפות קמח
  • חבילת שמנת לבישול "השף הלבן"
  • קצת בזיליקום יבש
  • קורט פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הספגטי ע"פ ההוראות שבאריזה, ובמקביל קוצצים את הבצל, מטגנים עד להזהבה, וחותכים את הפטריות לאורכן ומוסיפים לבצל, ומטגנים 3 דק'.

  • 02.

    שמים את החלב והשמנת, ומערבבים במשך דקה(פחות או יותר) ומוסיפים את הקמח, בוחשים ומניחים עד לרתיחה. כשהרוטב רותח, מוסיפים את התבלינים, מערבבים, ומגישים עם הפסטה על צלחת נאה.

הכנת? כאן מדרגים
(676)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.