מתכון לביבות ברוקולי ופטריות קלות להכנה | השף הלבן

לביבות ברוקולי ופטריות

מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד ללביבות עם דברים טובים. את הברוקולי תוכלו להחליף בקלות לכרובית

לביבות ברוקולי ופטריות מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות ברוקולי ופטריות

המרכיבים ל12 מנות:

  • 500 גרם ברוקולי קפוא או טרי - ניתן להכין גם מכרובית "סנפרוסט"
  • קופסת פטריות
  • 3 ביצים
  • 3 כפות פרורי לחם
  • כף אבקת מרק פטריות
  • פלפל שחור
  • מלח
  • בצל ירוק לבחירה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את הברוקולי בסיר עם מים ומלח, מסננים ומועכים עם מועך תפוחי אדמה , נפטרים מנוזלים מיותרים.

  • 02.

    מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

  • 03.

    מחממים מחבת גדולה ומטגנים בשמן עד להזהבה משני הצדדים.

  • 04.

    ניתן להגיש לצד טחינה/ חומוס / גבינה או אפילו סתם כך ללא תוספות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)