מתכון לביבות ברוקולי ופטריות קלות להכנה | השף הלבן

לביבות ברוקולי ופטריות

מתכון קל, מהיר וטעים במיוחד ללביבות עם דברים טובים. את הברוקולי תוכלו להחליף בקלות לכרובית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות ברוקולי ופטריות

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 500 גרם ברוקולי קפוא או טרי - ניתן להכין גם מכרובית "סנפרוסט"
  • קופסת פטריות
  • 3 ביצים
  • 3 כפות פרורי לחם
  • כף אבקת מרק פטריות
  • פלפל שחור
  • מלח
  • בצל ירוק לבחירה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את הברוקולי בסיר עם מים ומלח, מסננים ומועכים עם מועך תפוחי אדמה , נפטרים מנוזלים מיותרים.

  • 02.

    מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.

  • 03.

    מחממים מחבת גדולה ומטגנים בשמן עד להזהבה משני הצדדים.

  • 04.

    ניתן להגיש לצד טחינה/ חומוס / גבינה או אפילו סתם כך ללא תוספות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.