לביבות פסטה | השף הלבן

לביבות פסטה

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות פסטה

המרכיבים ל12־15 לביבות:

מרכיבים:
  • 1 חבילת ספגטי
  • 4 כפות עגבניות מיובשות קצוצות דק
  • 1 שקית (300 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
  • 1 חבילה (250 גרם) גבינת חמד 16% פיראוס
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי גבע פרמזן השף הלבן
  • 4 ביצים
  • 1/3 כוס עלי בזיליקום קצוצים דק
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית אורגנו יבש
להגשה:
  • סלט חסה וירוקים
  • 1 פלח פרמז'אנו רז'יאנו COLLECTION
  • שמן קנולה לטיגון / תרסיס שמן לאפייה

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוברים את חבילת הספגטי לשני חצאים, מבשלים במים רותחים בישול מלא ומסננים - לא שוטפים.

  • 02.

    מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

  • 03.

    משמנים נייר אפייה ומניחים על תבנית. מחממים תנור ל־190 מעלות, בעזרת כפות הידיים יוצרים מהמסה לביבות שטוחות ולא סימטריות, מניחים על נייר האפייה במרווחים, ומשמנים מעט מעל, אופים עד הזהבה כ־25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 04.

    מגישים לצד סלט ירוק עם פרמזן מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(2)