לביבות בשלושה צבעים | השף הלבן

לביבות בשלושה צבעים

מתכון מנצח ויפה במיוחד ללביבות בשלושה צבעים! והטעם? האורחים שלכם לא יפסיקו לאכול

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בשלושה צבעים

המרכיבים ל25-20 לביבות:

מרכיבים:
לבסיס שלושת הלביבות:
  • 4 ביצים
  • 1 כוס פתיתי שיבולת שועל גרוסים
  • 1/2 כוס קמח תופח
  • 1 כפית מלח
  • 1 בצל גדול מגורר גס וסחוט מנוזלים
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 שקית (300 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
  • 1 שקית (100 גרם) פתיתי גבע פרמזן השף הלבן
  • 1 חבילה (250 גרם) גבינת חמד 16% פיראוס
לתוספות:
  • 1 בטטה מבושלת קלופה
  • 1 סלק מבושל קלוף
  • 2 כוסות תרד ניו־זילנדי חלוט וקצוץ
מצרכים למטבל היוגורט:
  • 2 גביעים (400 גרם) יוגורט BIO 3% תנובה
  • 1/2 כפית שום גבישי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • מיץ מחצי לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את הבטטה, הסלק והתרד בשלוש קערות שונות.

  • 02.

    מועכים היטב את הבטטה בקערה הראשונה.

  • 03.

    מועכים היטב את הסלק המבושל בקערה השנייה.

  • 04.

    סוחטים היטב את התרד בקערה השלישית.

  • 05.

    בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי הבסיס ומחלקים באופן שווה בין שלוש הקערות עם הירקות מערבבים היטב מלית בכל קערה.

  • 06.

    משמנים היטב תבנית מרופדת בנייר אפייה ובידיים משומנות יוצרים לביבות ומניחים בשורות על התבנית לפי הצבעים.

  • 07.

    משמנים מעל בעזרת תרסיס שמן ואופים בתנור. שחומם מראש ל־190 מעלות כ־25 דקות עד השחמה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 08.

    מגישים לצד מטבל יוגורט.

הכנת? כאן מדרגים
(2)