לביבות בשלושה צבעים
מתכון מנצח ויפה במיוחד ללביבות בשלושה צבעים! והטעם? האורחים שלכם לא יפסיקו לאכול
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל25-20 לביבות:
מרכיבים:
לבסיס שלושת הלביבות:
- 4 ביצים
- 1 כוס פתיתי שיבולת שועל גרוסים
- 1/2 כוס קמח תופח
- 1 כפית מלח
- 1 בצל גדול מגורר גס וסחוט מנוזלים
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 שקית (300 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות השף הלבן
- 1 שקית (100 גרם) פתיתי גבע פרמזן השף הלבן
- 1 חבילה (250 גרם) גבינת חמד 16% פיראוס
לתוספות:
- 1 בטטה מבושלת קלופה
- 1 סלק מבושל קלוף
- 2 כוסות תרד ניו־זילנדי חלוט וקצוץ
מצרכים למטבל היוגורט:
- 2 גביעים (400 גרם) יוגורט BIO 3% תנובה
- 1/2 כפית שום גבישי
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כפית מלח
- 1 כף שמן זית
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- מיץ מחצי לימון
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים את הבטטה, הסלק והתרד בשלוש קערות שונות.
-
02.
מועכים היטב את הבטטה בקערה הראשונה.
-
03.
מועכים היטב את הסלק המבושל בקערה השנייה.
-
04.
סוחטים היטב את התרד בקערה השלישית.
-
05.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את כל מרכיבי הבסיס ומחלקים באופן שווה בין שלוש הקערות עם הירקות מערבבים היטב מלית בכל קערה.
-
06.
משמנים היטב תבנית מרופדת בנייר אפייה ובידיים משומנות יוצרים לביבות ומניחים בשורות על התבנית לפי הצבעים.
-
07.
משמנים מעל בעזרת תרסיס שמן ואופים בתנור. שחומם מראש ל־190 מעלות כ־25 דקות עד השחמה.
טיימר מופעל
-
08.
מגישים לצד מטבל יוגורט.
הכנת? כאן מדרגים