לביבות בצלים | השף הלבן

לביבות בצלים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות בצלים

המרכיבים ל15 לביבות:

מרכיבים:
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' 5% או 9% תנובה
  • 1 שקית (200 גרם) פתיתי גאודה עמק
  • 1 חבילה (250 גרם) גבינת חמד 16% פיראוס
  • 2 כרישה קצוצה
  • 3 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 2 בצלים סגולים קצוצים דק
  • 50 גרם חמאת תנובה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף עלי תימין טרי
  • 1 כוס פתיתי שיבולת שועל גרוסה.
  • 1/2 כף אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • שמן קנולה לטיגון/תרסיס שמן
להגשה:
  • זעתר, שמן זית
  • 125 גרם לאבנה עיזים פיראוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת מניחים חמאה וממיסים אותה.

  • 02.

    מוסיפים את שלושת הבצלים ומטגנים תוך כדי ערבוב עד לשקיפות.

  • 03.

    מעבירים לקערה ומצננים.

  • 04.

    מוסיפים את שאר מרכיבי הלביבה ומערבבים היטב.

  • 05.

    מחממים שמן לא עמוק ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

  • 06.

    מגישים לצד לאבנה עם זעתר ושמן זית.

  • 07.

    הערה: ניתן לאפות את הלביבות עם תרסיס שמן על נייר אפייה בחום של 190 מעלות עד השחמה (כ־30 דקות).

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)