פילה סלמון ברוטב צ׳ילי מתוק בתוספת ירקות | השף הלבן

פילה סלמון ברוטב צ׳ילי מתוק בתוספת ארטישוק ופלפלים צבעוניים

מתכון מנצח, קל וטעים! רק 6 מצרכים ו-10 דקות עבודה למנת דג נהדרת לכל המשפחה.

מאת: אפרת ליכטנשטט
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפרת ליכטנשטט עיצוב: אפרת ליכטנשטט

המרכיבים ל8:

  • פילה סלמון מופשר, "דגי תנובה"
  • צנצנת ארטישוק א-לה רומנה, 500 גרם
  • 1 פלפל אדום פרוס לפרוסות
  • 1 פלפל כתום פרוס לפרוסות
  • 1 פלפל צהוב פרוס לפרוסות
  • 5 כפות רוטב צ׳ילי מתוק, "אוליביה"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לטמפרטורה של  200 מעלות.

  • 02.

    מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה.

  • 03.

    בעזרת כף או מברשת מורחים 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק על פילה הסלמון.

  • 04.

    בקערה מערבבים היטב את פרוסות הפלפלים עם  2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק.

  • 05.

    מניחים את הפלפלים לצד הפילה ומעליהם מסדרים את פלחי הארטישוק.

  • 06.

    אופים כ- 20-25 דקות עד השחמה. מגישים חם בתום האפייה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(13)