סלמון ברוטב פטריות ושמנת פרווה – לאירוח המושלם | השף הלבן

סלמון ברוטב פטריות ושמנת פרווה

פילה סלמון ברוטב עשיר ומושחת של שמנת ופטריות. מתכון פרווה אידיאלי לאירוח מושלם

מאת: עורך השף הלבן
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלמון ברוטב פטריות ושמנת פרווה

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 ק"ג פילה דג סלמון נקי מעור ועצמות
  • 2 מיכלים שמנת פרווה לבישול מסדרת "השף הלבן" של תנובה
  • 1 סלסלה פטריות פרוסות
  • 1 כף קמח
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף שמן להכנת הרוטב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסירכף שמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ.

  • 02.

    מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומתבלים במעט מלח.

  • 03.

    מוסיפים את הקמח ומערבבים.

  • 04.

    תוך כדי ערבוב מתמיד יוצקים את השמנת לבישול.

  • 05.

    מביאים לרתיחה ומבשלים מספר דקות על אש נמוכה, מתבלים במלח, בפלפל ובאגוז מוסקט.

  • 06.

    חותכיםאת הדג למנות ומתבלים במלח ובפלפל.

  • 07.

    מחממים את השמן במחבת, צורבים את הדג מכל צדיו, אך נזהרים לא ליבשו יתר על המידה.

  • 08.

    מגישים בצלחת המכוסה ברוטב ומעליה נתח הדג.

הכנת? כאן מדרגים
(132)