סלמון ברוטב פטריות ושמנת פרווה – לאירוח המושלם | השף הלבן

סלמון ברוטב פטריות ושמנת פרווה

פילה סלמון ברוטב עשיר ומושחת של שמנת ופטריות. מתכון פרווה אידיאלי לאירוח מושלם

מאת: עורך השף הלבן
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלמון ברוטב פטריות ושמנת פרווה

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 ק"ג פילה דג סלמון נקי מעור ועצמות
  • 2 מיכלים שמנת פרווה לבישול מסדרת "השף הלבן" של תנובה
  • 1 סלסלה פטריות פרוסות
  • 1 כף קמח
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • 4 כפות שמן
  • 1 כף שמן להכנת הרוטב

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסירכף שמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ.

  • 02.

    מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומתבלים במעט מלח.

  • 03.

    מוסיפים את הקמח ומערבבים.

  • 04.

    תוך כדי ערבוב מתמיד יוצקים את השמנת לבישול.

  • 05.

    מביאים לרתיחה ומבשלים מספר דקות על אש נמוכה, מתבלים במלח, בפלפל ובאגוז מוסקט.

  • 06.

    חותכיםאת הדג למנות ומתבלים במלח ובפלפל.

  • 07.

    מחממים את השמן במחבת, צורבים את הדג מכל צדיו, אך נזהרים לא ליבשו יתר על המידה.

  • 08.

    מגישים בצלחת המכוסה ברוטב ומעליה נתח הדג.

הכנת? כאן מדרגים
(133)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.