סלמון ברוטב פטריות ושמנת פרווה
פילה סלמון ברוטב עשיר ומושחת של שמנת ופטריות. מתכון פרווה אידיאלי לאירוח מושלם
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 1 ק"ג פילה דג סלמון נקי מעור ועצמות
- 2 מיכלים שמנת פרווה לבישול מסדרת "השף הלבן" של תנובה
- 1 סלסלה פטריות פרוסות
- 1 כף קמח
- 1 בצל בינוני קצוץ
- מלח
- פלפל
- אגוז מוסקט
- 4 כפות שמן
- 1 כף שמן להכנת הרוטב
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים בסירכף שמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ.
-
02.
מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את הפטריות, מערבבים ומתבלים במעט מלח.
-
03.
מוסיפים את הקמח ומערבבים.
-
04.
תוך כדי ערבוב מתמיד יוצקים את השמנת לבישול.
-
05.
מביאים לרתיחה ומבשלים מספר דקות על אש נמוכה, מתבלים במלח, בפלפל ובאגוז מוסקט.
-
06.
חותכיםאת הדג למנות ומתבלים במלח ובפלפל.
-
07.
מחממים את השמן במחבת, צורבים את הדג מכל צדיו, אך נזהרים לא ליבשו יתר על המידה.
-
08.
מגישים בצלחת המכוסה ברוטב ומעליה נתח הדג.
הכנת? כאן מדרגים