מתכון סחוג אדום תימני | השף הלבן

סחוג אדום תימני

טיפת סחוג חריף תוצרת בית יכולה לשדרג באחת מספר רב של מנות ולהוסיף להן פיקנטיות טעימה ביותר

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סחוג אדום תימני

המרכיבים ל צנצנת סחוג:

  • 8 פלפלים ירוקים חריפים מאוד
  • 3 פלפלים אדומים קטנים חריפים (פלפל שאטה)
  • 4 עלי נענע או כוסברה
  • 8 שיני שום
  • 1 כף שמן
  • 7 ניצני ציפורן
  • 1 עגבניה בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים את כל החומרים יחד בבלנדר ומוסיפים רבע עד חצי כוס מים, בהתאם למידת החריפות הרצויה.

  • 02.

    מתבלים בחצי כפית מלח.

הכנת? כאן מדרגים
(306)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.