מתכון ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה וגבינה בולגרית | השף הלבן

ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה וגבינה בולגרית

חוגגים את עונת האבוקדו עם ממרח נפלא ופשוט להכנה שישדרג כל כריך

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה וגבינה בולגרית
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל2 מנות:

  • 400 גרם אבוקדו (2 בינוניים או 1.5 גדולים)
  • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 0.5 גביע (100 מ"ל, או 1 גביע "חצי מנה") שמנת חמוצה "תנובה"
  • 0.5 כוס עלי כוסברה
  • 6 עלי נענע גדולים
  • 6-3 ס"מ פלפלון ירוק חריף (או יותר, לפי הטעם)
  • 50 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5%
  • 0.5 כפית פלפל לבן טחון
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולפים את האבוקדו, מגלענים וחותכים לקוביות גדולות. שמים את קוביות האבוקדו במכל של הממחה או של מעבד המזון, מוסיפים מיץ לימון, שמנת חמוצה, כוסברה, נענע ופלפל חריף, ומערבלים לתערובת אחידה.

  • 02.

    מוסיפים למכל גבינה בולגרית ופלפל, וממשיכים לערבל לתערובת חלקה. מתבלים במלח לפי הטעם ומערבלים שוב.

  • 03.

    מעבירים את הממרח לקערת הגשה. מגישים עם ירקות חתוכים, עם קרקרים, או עם לחם - טרי או קלוי.

הכנת? כאן מדרגים
(54)