מתכון ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה וגבינה בולגרית | השף הלבן

ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה וגבינה בולגרית

חוגגים את עונת האבוקדו עם ממרח נפלא ופשוט להכנה שישדרג כל כריך

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ממרח אבוקדו, שמנת חמוצה וגבינה בולגרית
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 400 גרם אבוקדו (2 בינוניים או 1.5 גדולים)
  • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 0.5 גביע (100 מ"ל, או 1 גביע "חצי מנה") שמנת חמוצה "תנובה"
  • 0.5 כוס עלי כוסברה
  • 6 עלי נענע גדולים
  • 6-3 ס"מ פלפלון ירוק חריף (או יותר, לפי הטעם)
  • 50 גרם גבינה בולגרית מעודנת 5%
  • 0.5 כפית פלפל לבן טחון
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולפים את האבוקדו, מגלענים וחותכים לקוביות גדולות. שמים את קוביות האבוקדו במכל של הממחה או של מעבד המזון, מוסיפים מיץ לימון, שמנת חמוצה, כוסברה, נענע ופלפל חריף, ומערבלים לתערובת אחידה.

  • 02.

    מוסיפים למכל גבינה בולגרית ופלפל, וממשיכים לערבל לתערובת חלקה. מתבלים במלח לפי הטעם ומערבלים שוב.

  • 03.

    מעבירים את הממרח לקערת הגשה. מגישים עם ירקות חתוכים, עם קרקרים, או עם לחם - טרי או קלוי.

הכנת? כאן מדרגים
(54)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.