מגש כריכוני איבריקו – נשנוש מרשים שכולם יטרפו | השף הלבן

מגש כריכוני איבריקו

לא סתם כריכים: כריכוני "ביס" עם גבינת איבריקו שהם הביס המושלם. את הכריכונים מגישים לסועדים לפני הארוחה כמתאבן, אנחנו בטוחים שגם הם יתאהבו בשילוב הטעמים.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מגש כריכוני איבריקו
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל 10-15:

  • בגט פרוס
  • ריבת תותים איכותית
  • גבינת איבריקו "COLLECTION"
  • ענבים כהים
  • משמשים מיובשים
  • אגוזי קשיו / מלך
  • עלי רוקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים בגט ועל כל פרוסה מורחים ריבת תותים איכותית

  • 02.

    חותכים את פלח גבינת האיבריקו לקוביות ומניחים קוביית גבינה על כל פרוסת בגט יחד עם עלה רוקט

  • 03.

    מוסיפים לכל כריכון משמשים מיובשים קצוצים או ענבים.

  • 04.

    מגישים לצד אגוזי קשיו או אגוזי מלך, לפי העדפה

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.