קוראסון בוקר עם גבינה לבנה, חביתה ואבוקדו | השף הלבן

קוראסון בוקר עם גבינה לבנה, חביתה ואבוקדו

מחפשים השראה לארוחת בוקר מפנקת? מה דעתכם על קוראסון במילוי

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוראסון בוקר עם גבינה לבנה, חביתה ואבוקדו

המרכיבים ל2 יחידות:

מצרכים:
  • חבילת גבינה לבנה 5% תנובה
  • 2 קוראסונים חמאה
  • 4 ביצים
  • חמאה
  • אבוקדו
  • 100 גרם עלי רוקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים ופותחים את הקרואסונים לשניים. צורבים קלות כל צד עם מעט חמאה על מחבת או בתנור עד לקבלת צבע מעט שחום וקריספי.

  • 02.

    טורפים ביצים ומבשלים במחבת עם מעט חמאה תוך כדי ערבוב עד לקבלת מקושקשת רכה ונימוחה, חשוב להוריד מהאש עוד לפני שהביצה עשויה בכדי לא להגיע לבישול יתר.

  • 03.

    מורחים בנדיבות גבינה לבנה על הקרואסון, מסדרים אבוקדו חתוך, מקושקשת רכה ועלי רוקט.

  • 04.

    זולפים מעל שמן זית בנדיבות וסוגרים בחצי הקרואסון השני.

  • 05.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)