טוסט "תפוח אדמה" מהדרין ללא גלוטן
מתכון של אינס ינאי לטוסט מדליק ללא גלוטן על בסיס תפוחי אדמה. את הטוסט הזה צולים על מחבת פסים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי
עיצוב: בלוג "תיק אוכל"
המרכיבים ל4:
- 4 תפוחי אדמה גדולים - מבושלים קלופים ומעוכים לפירה
- 1 ביצה
- 1/2 כוס קמח תירס
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 20 גרם חמאת "תנובה" מומסת
- 200 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
- שמן קנולה לצלייה
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה מערבבים היטב את תפוחי האדמה עם הביצה המלח, הפלפל, החמאה וקמח התירס.
-
02.
לוקחים כ- 2 כפות, יוצרים ריבוע קטן שטוח ומניחים על מגש מרופד נייר אפייה.
-
03.
מפזרים במרכז פתיתי מוצרלה.
-
04.
וסוגרים עם עוד מלית תפוחי אדמה כך שנוצר מרובע קטן ממולא גבינה.
-
05.
חוזרים על הפעולה עם שאר המסה, מפזרים מעל קמח תירס ומכניסים למקרר ל- 10 דקות .
טיימר מופעל
-
06.
משמנים היטב מחבת פסים ומניחים את הריבועים, מחכים כ- 4-5 דקות והופכים לצד השני.
טיימר מופעל
-
07.
מגישים חם בליווי ירקות או סלט ליד.
הכנת? כאן מדרגים