כריך אנטיפסטי – עם פלפלים וחצילים קלויים | השף הלבן

כריך אנטיפסטי

בואו להכין כריך טעים עם לחם קסטן עם פלפלים אדומים קלויים, חציל קלוי, בצל ירוק קצוץ, רוטב שום שמיר/מיונז ופרוסות מוצרלה. מתכון טעים של אינס ינאי

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך אנטיפסטי – עם פלפלים וחצילים קלויים
צילום: דרור עינב עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל 1:

  • 2 פרוסות לחם קסטן
  • רצועות של חצי פלפל אדום קלוי
  • 4 פרוסות חציל קלוי על מחבת פסים
  • 1 גבעול בצל ירוק קצוץ
  • 2 פרוסות מוצרלה "COLLECTION"
  • 2 כפות רוטב שום שמיר מיונז

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים על שני חלקי הכריך ממרח שום שמיר.

  • 02.

    מניחים חצילים קלויים ומעל 2 פרוסות מוצרלה.

  • 03.

    מניחים מעל פלפל קלוי ובצל ירוק וסוגרים עם חלקו העליון של הכריך.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.