כריך אנטיפסטי
בואו להכין כריך טעים עם לחם קסטן עם פלפלים אדומים קלויים, חציל קלוי, בצל ירוק קצוץ, רוטב שום שמיר/מיונז ופרוסות מוצרלה. מתכון טעים של אינס ינאי
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: דלית רוסו
המרכיבים ל1:
- 2 פרוסות לחם קסטן
- רצועות של חצי פלפל אדום קלוי
- 4 פרוסות חציל קלוי על מחבת פסים
- 1 גבעול בצל ירוק קצוץ
- 2 פרוסות מוצרלה "COLLECTION"
- 2 כפות רוטב שום שמיר מיונז
הוראות הכנה:
-
01.
מורחים על שני חלקי הכריך ממרח שום שמיר.
-
02.
מניחים חצילים קלויים ומעל 2 פרוסות מוצרלה.
-
03.
מניחים מעל פלפל קלוי ובצל ירוק וסוגרים עם חלקו העליון של הכריך.
הכנת? כאן מדרגים