כריך אנטיפסטי – עם פלפלים וחצילים קלויים | השף הלבן

כריך אנטיפסטי

בואו להכין כריך טעים עם לחם קסטן עם פלפלים אדומים קלויים, חציל קלוי, בצל ירוק קצוץ, רוטב שום שמיר/מיונז ופרוסות מוצרלה. מתכון טעים של אינס ינאי

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך אנטיפסטי – עם פלפלים וחצילים קלויים
צילום: דרור עינב עיצוב: דלית רוסו

המרכיבים ל1:

  • 2 פרוסות לחם קסטן
  • רצועות של חצי פלפל אדום קלוי
  • 4 פרוסות חציל קלוי על מחבת פסים
  • 1 גבעול בצל ירוק קצוץ
  • 2 פרוסות מוצרלה "COLLECTION"
  • 2 כפות רוטב שום שמיר מיונז

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים על שני חלקי הכריך ממרח שום שמיר.

  • 02.

    מניחים חצילים קלויים ומעל 2 פרוסות מוצרלה.

  • 03.

    מניחים מעל פלפל קלוי ובצל ירוק וסוגרים עם חלקו העליון של הכריך.

הכנת? כאן מדרגים
(0)