כריך טורטיה עם חביתה, גבינה צפתית וירקות | השף הלבן

כריך טורטיה עם חביתה, גבינה צפתית וירקות

דרך כיפית במיוחד להכין את ארוחת העשר של הילדים עם כל מה שצריך לארוחה נהדרת: חביתה, צפתית וירקות מגולגלים בטורטיה!

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך עמק עם גבינה לבנה וירקות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 1:

  • 1 כפית חמאה או שמן זית
  • 1 ביצה טרופה
  • 4 פרוסות גבינה צפתית "פיראוס"
  • מעט פלפל שחור
  • 2 עלי חסה
  • 1/2 מלפפון חתוך לגפרורים
  • 1/2 פלפל חתוך לגפרורים
  • 1/2 גזר חתוך לגפרורים
  • 1 טורטיה
גודל תבנית: מחבת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים חמאה או שמן במחבת ומכינים חביתה מהביצה. מצננים מעט.

  • 02.

    פורסים את הטורטיה על משטח העבודה, מניחים עליה את החביתה, פרוסות הצפתית והירקות. מתבלים במעט פלפל. מקפלים את שולי הטורטיה מימין ומשמאל מגלגלים לגליל הדוק.

  • 03.

    עוטפים בנייר סנדביצ'ים, חוצים את הטורטיה באלכסון ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(11)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.