מרק קרם ערמונים
השילוב המרתק בין גבינות וערמונים ליצירת המרק המושלם לימי החורף הקרים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל10:
- ק”ג ערמונים קלויים וקלופים
- 1 ק”ג בצלים לבנים קלופים וקצוצים
- 200 גרם חמאת תנובה
- 1 כוס יין לבן יבש
- 250 גרם גבינת “פרומעז” חתוכה לטבעות
- 350 מ”ל שמנת מתוקה לבישול 15% מסדרת השף הלבן
- 2 כוסות ציר ירקות
- פלפל לבן טחון טרי
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים בצל בחמאה בסיר להזהבה.
-
02.
מוסיפים יין לבן ומצמצמים.
-
03.
טוחנים את שאר המרכיבים ,ערמונים, גבינות לתערובת חלקה
-
04.
מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים בסיר מכוסה 15 דקות על אש נמוכה.
טיימר מופעל
-
05.
טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל.
-
06.
הצעת הגשה:בתוך דלורית חצויה ואפויה ולקשט בחצי ערמון.
הכנת? כאן מדרגים