מתכון מרק קרם ערמונים | השף הלבן

מרק קרם ערמונים

השילוב המרתק בין גבינות וערמונים ליצירת המרק המושלם לימי החורף הקרים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מרק קרם ערמונים

המרכיבים ל 10:

  • ק”ג ערמונים קלויים וקלופים
  • 1 ק”ג בצלים לבנים קלופים וקצוצים
  • 200 גרם חמאת תנובה
  • 1 כוס יין לבן יבש
  • 250 גרם גבינת “פרומעז” חתוכה לטבעות
  • 350 מ”ל שמנת מתוקה לבישול 15% מסדרת השף הלבן
  • 2 כוסות ציר ירקות
  • פלפל לבן טחון טרי
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים בצל בחמאה בסיר להזהבה.

  • 02.

    מוסיפים יין לבן ומצמצמים.

  • 03.

    טוחנים את שאר המרכיבים ,ערמונים, גבינות לתערובת חלקה

  • 04.

    מוסיפים את ציר הירקות ומבשלים בסיר מכוסה 15 דקות על אש נמוכה.

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 05.

    טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל.

  • 06.

    הצעת הגשה:בתוך דלורית חצויה ואפויה ולקשט בחצי ערמון.

הכנת? כאן מדרגים
(309)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.