מרק קרם כרובית, כרישה וקארי - מתכון טבעוני ונפלא! | השף הלבן

מרק קרם כרובית, כרישה וקארי

גרסה עשירה וטבעונית למרק נפלא

מאת: אודי ברקן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי עיצוב: נעה קנרק

המרכיבים ל6 מנות:

  • כפית אבקת קארי הודי
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 ליטר משקה סויה תנובה במתיקות מופחתת/לייט/משקה שקדים "תנובה"
  • 1 ליטר מים
להגשה
  • שמן זית
  • עירית קצוצה
  • שקדים פרוסים קלויים
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כרישה גדולה פרוסה
  • 1 כרובית מפורקת לפרחים
  • 4 שיני שום קלופות פרוסות
  • 2 כפות עלי טימין טרי
  • 1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות

הוראות הכנה:

  • 01.

    0pt">

  • 02.

    מחממים סיר למרק, מוסיפים שמן זית ומיד לאחריו את הכרישה. מטגנים מספר דקות.

  • 03.

    מוסיפים את הכרובית וממשיכים בטיגון עוד 2-3 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מוסיפים את השום והטימין וממשיכים בטיגון דקה נוספת.

  • 05.

    מכניסים את שאר החומרים לסיר ומביאים לרתיחה.

  • 06.

    מבשלים מכוסה כחצי שעה עד שהכרובית ותפוח האדמה רכים מאוד.

  • 07.

    טוחנים את תכולת הסיר באמצעות בלנדר יד.מגישים עם זילוף שמן זית, עירית קצוצה ושקדים פרוסים קלויים

הכנת? כאן מדרגים
(0)