מתכון מרק קישואים, נענע ולימון | השף הלבן

מרק קישואים, נענע ולימון

מרק קישואים סמיך וקל הכנה, מנה מחממת ומשביעה לימי חורף קרים

מאת: אבשלום די-נור
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מרק קישואים, נענע ולימון

המרכיבים ל8 מנות:

  • בצל גדול, קצוץ
  • מיץ סחוט מלימון קטן
  • מלח
  • פלפל שחור לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס עלי נענע קצוצים
  • 1.5 ליטר מים רותחים
  • 750 גרם קישואים, פרוסים לעיגולים בעובי ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מאדים את הבצל בשמן עד שמשקיף.

  • 02.

    מוסיפים קישואים ומלח וממשיכים עד שהירקות מתרככים.

  • 03.

    מוסיפים מים רותחים, מביאים לרתיחה, מכסים הסיר ומבשלים כ-15 דקות על להבה בינונית.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מוסיפים פלפל שחור ועוד מלח במידת הצורך.

  • 05.

    בעזרת בלנדר ידני, טוחנים את המרק.

  • 06.

    מוסיפים מיץ לימון ונענע ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(32)