גביצל עמק
מעדן מלוח קל יחסית להכנה , ילדים לא ישאירו פירור
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 6 פרוסות לחם מרובע ללא הקרום
- 6 אצבעות עמק קלאסית/ מוצרלה קולקשן
- 2 ביצים
- פלפל
- 1 כוס פירורי לחם
- שמן לטיגון רדוד
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים כל פרוסת לחם על משטח עבודה ועליה אצבע עמק בחלק התחתון של הפרוסה, הקרוב אלינו ומגלגלים לגליל, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-30 דקות לפחות.
טיימר מופעל
-
02.
סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון רדוד לחום בינוני (175 מעלות במטגנת חשמלית).
-
03.
שמים פירורי לחם בקערה אחת וטורפים ביצים עם מלח ופלפל בקערה נפרדת.
-
04.
טובלים את הגלילים בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם לכיסוי מלא.
-
05.
מטגנים את הגלילים להזהבה בשמן החם כ-2 דקות מכל צד ומייבשים על נייר סופג ומגישים מייד.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים