כדורי פירה תפוחי אדמה ופקורינו
פירה טעים עם תוספת טעימה של גבינת פקורינו ותיבול אורגנו.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 5 תפוחי אדמה בינוניים
- 1 כפית עלי אורגנו קצוצים דק
- 80 גרם גבינת פקורינו מגורדת דק
- 50 גרם חמאה
- מלח
- 2 חלמוני ביצה
- אגוז מוסקט
- 1 ביצה טרופה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
02.
אופים את תפוחי האדמה בתנור עד לריכוך מלא(לבדוק שמזלג ננעץ בקלות בתפודים), יש להפוך את תפוחי האדמה מדי פעם. מוציאים מהתנור ומצננים.
-
03.
קולפים את תפוחי האדמה עם סכין ומועכים למחית.
-
04.
מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם עלי האורגנו, הפקורינו, 50 גרם חמאה,2 קורט מלח, 2 חלמוני הביצה ומעט אגוז מוסקט.
-
05.
מגבירים את חום התנור ל200 מעלות
-
06.
מניחים נייר אפייה על תבנית לתנור.
-
07.
בעזרת כף יוצרים כדורים ומניחים אותם במרווחים קלים זה מזה. מברישים את הכדורים בעדינות במעט ביצה.
-
08.
אופים 4-5 דקות עד להשחמה, המרקם הפנימי של הכדורים צריך להישאר מעט רך ולח .
טיימר מופעל
-
09.
מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים