מתכון כדורי פירה תפוחי אדמה ופקורינו | השף הלבן

כדורי פירה תפוחי אדמה ופקורינו

פירה טעים עם תוספת טעימה של גבינת פקורינו ותיבול אורגנו.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
כדורי פירה תפוחי אדמה ופקורינו

המרכיבים ל5 מנות:

  • 5 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 כפית עלי אורגנו קצוצים דק
  • 80 גרם גבינת פקורינו מגורדת דק
  • 50 גרם חמאה
  • מלח
  • 2 חלמוני ביצה
  • אגוז מוסקט
  • 1 ביצה טרופה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    אופים את תפוחי האדמה בתנור עד לריכוך מלא(לבדוק שמזלג ננעץ בקלות בתפודים), יש להפוך את תפוחי האדמה מדי פעם. מוציאים מהתנור ומצננים.

  • 03.

    קולפים את תפוחי האדמה עם סכין ומועכים למחית.

  • 04.

    מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם עלי האורגנו, הפקורינו, 50 גרם חמאה,2 קורט מלח, 2 חלמוני הביצה ומעט אגוז מוסקט.

  • 05.

    מגבירים את חום התנור ל200 מעלות

  • 06.

    מניחים נייר אפייה על תבנית לתנור.

  • 07.

    בעזרת כף יוצרים כדורים ומניחים אותם במרווחים קלים זה מזה. מברישים את הכדורים בעדינות במעט ביצה.

  • 08.

    אופים 4-5 דקות עד להשחמה, המרקם הפנימי של הכדורים צריך להישאר מעט רך ולח .

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 09.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(234)