פוטטוס תפוחי אדמה
תפוחי אדמה פריכים, מתובלים ואפויים. התוספת המושלמת לילדים!
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל כ-5 מנות:
- 1 ק"ג תפוחי אדמה עם הקליפה - שטופים היטב ומיובשים
 - 1/4 כוס שמן זית
 - 1 כף מיונז
 - 1 כף קורנפלור
 - חצי כפית מלח
 - קורט אבקת שום
 - 2 כפיות פפריקה מתוקה
 - מעט מים
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
חותכים את תפוחי האדמה לפלחים עבים.
 - 
								02.
								
בקערה קטנה מערבבים את השמן עם מיונז, קורנפלור ותבלינים.
 - 
								03.
								
מדללים את תערובת התבלינים במעט מים (בין כף לשתיים) למרקם משחתי.
 - 
								04.
								
מצפים כל פלח תפ"א במשחה ומסדרים בתבנית בשכבה אחת.
 - 
								05.
								
אופים במשך כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שהפוטטוס מזהיבים יפה והם רכים בפנים ופריכים בחוץ.
טיימר מופעל
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

