מתכון פרפה מנגו, שמנת ויוגורט | השף הלבן

פרפה מנגו, שמנת ויוגורט

פרפה מנגו, שמנת ויוגורט

מאת: לאה שקורי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרפה מנגו, שמנת ויוגורט

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 מנגו גדולים
  • 4- 3 כפות ליקר תפוזים
  • 4 חלמונים
  • 0.5 כוס סוכר
  • 2 מכלי שמנת מתוקה
  • 1 מכל יוגורט
  • 1 מיכל יופלה [לפי בחירה שלכם]

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את בשר המנגו בבלנדר או במעבד מזון, ומרסקים עם הליקר.

  • 02.

    מוסיפים את מכל היופלה,מקפיצים את החלמונים עם הסוכר לתערובת בהירה ותפוחה.

  • 03.

    מקציפים את השמנת.

  • 04.

    מערבבים חלמונים, מנגו, יוגורט ושמנת בתנועות קיפול עדינות, ושמים בתא ההקפאה לגיבוש, בתבנית מכוסה.  

הכנת? כאן מדרגים
(74)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.