עוגת גבינה אפויה, קלאסית ופשוטה מאוד להכנה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה אפויה, קלאסית ופשוטה מאוד להכנה

עוגת גבינה אפויה

מאת: אסתר מיכאלי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה אפויה, קלאסית ופשוטה מאוד להכנה

המרכיבים ל 12 מנות תבנית עגולה בקוטר 26/28:

  • 6 ביצים
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 שמנת חמוצה 9%
  • 2 סוכר וניל
  • 4 כפות לא גדושות קורנפלור
  • 1 כוס סוכר
  • 0.5 כף קמח רגיל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את הביצים

  • 02.

    בקערה של החלמונים שמים את כל החומרים ו-1/2 כוס סוכר

  • 03.

    את החלבונים מקציפים עם 1/2 כוס הסוכר שנותר

  • 04.

    לאחר קבלת קצף יציב מחברים את התערובת עם הקצף בתנועות קיפול

  • 05.

    משמנים תבנית ומכניסים את התערובת לתוך התבנית

  • 06.

    שמים תבנית מלאה במים בתנור ואת העוגה למעלה על רשת בתחילה בחום של 175 מעלות ואחרי 10 דקות עד 1/4 שעה להנמיך ל-160 למשך שעה ו-20 דקות לאחר שהעוגה נאפתה להשאיר אותה למשך שעה בתנור

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(52)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.