מתכון ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג | השף הלבן

ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג

ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג, המנה המושלמת לשבת בבוקר.

מאת: נעמי אבליוביץ'
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ג'חנון עם עגבניות, ביצה וסחוג
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 חבילת ג'חנון אפוי של מעדנות
  • 4 ביצים בגודל בינוני
  • 4 עגבניות בשלות
  • 1 צנצנת סחוג ירוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הג'חנון לפי הוראות ההכנה המופיעות על גבי האריזה.

  • 02.

    להכנת הביצים הקשות, מניחים את הביצים בסיר , מציפים במים קרים עד לגובה של 1 ס"מ מעליהן ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה. מסירים את הסיר מהאש, מכסים ומניחים בצד 9 דקות בדיוק. בתום הזמן, מוציאים את הביצים מהסיר ומניחים בקערה עם מי קרח 1 דקה לפחות, להפסקת תהליך הבישול. מקלפים את הביצים וחוצים לאורך.

    טיימר מופעל
    00:09:00
  • 03.

    בעזרת פומפיה או מעבד מזון, מגוררים את העגבניות לרסק.

  • 04.

    מחלקים את הג'חנון לצלחות הגשה ולצידן מניחים שני חצאי ביצה ותלולית סחוג. את רסק העגבניות מומלץ לחלק לקעריות עמוקות. 

הכנת? כאן מדרגים
(116)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.