נקניקיות בציפוי קריספי
יש לכם חשק לנקניקיה בלחמניה כמו בדוכן האהוב עליכם? קבלו את הגרסה הקריספית של טירת צבי: נקניקיות מצופות בשברי חטיפים מלוחים ומוגשות בלחמניה עם ירקות ורטבים
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דרור עינב
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל3 מנות:
- 3 נקניקיות "טירת צבי"
- 1 כוס קמח לבן
- 2 ביצים טרופות
- 3 כוסות חטיפים מלוחים טחונים גס (ביסלי / צ'יפס / בייגלה)
- לטיגון: שמן קנולה
להגשה:
- 3 לחמניות ארוכות
- קטשופ
- רוטב מיונז שום
- חרדל דיז'ון
- מלפפון חמוץ פרוס
- צ'יפס
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים שמן במחבת
-
02.
טובלים את הנקניקיות בקמח
-
03.
מערבבים בקערה את החטיפים הטחונים
-
04.
טובלים את הנקניקיות בביצה טרופה
-
05.
טובלים בתערובת החטיפים (כמו שמצפים שניצל בפירורי לחם)
-
06.
מטגנים מכל הצדדים עד להשחמה
-
07.
פורסים לחמניות, מורחים חרדל ומיונז ומסדרים פרוסות מלפפון חמוץ
-
08.
מניחים נקניקייה בכל לחמנייה ומעל קטשופ.
-
09.
מגישים לצד רטבים וצ'יפס. בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים