נקניקיות בציפוי קריספי - טעים וקל להכנה | השף הלבן

נקניקיות בציפוי קריספי

יש לכם חשק לנקניקיה בלחמניה כמו בדוכן האהוב עליכם? קבלו את הגרסה הקריספית של טירת צבי: נקניקיות מצופות בשברי חטיפים מלוחים ומוגשות בלחמניה עם ירקות ורטבים

מאת: אינס ינאי
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נקניקיות בציפוי קריספי
צילום: דרור עינב עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל3 מנות:

  • 3 נקניקיות "טירת צבי"
  • 1 כוס קמח לבן
  • 2 ביצים טרופות
  • 3 כוסות חטיפים מלוחים טחונים גס (ביסלי / צ'יפס / בייגלה)
  • לטיגון: שמן קנולה
להגשה:
  • 3 לחמניות ארוכות
  • קטשופ
  • רוטב מיונז שום
  • חרדל דיז'ון
  • מלפפון חמוץ פרוס
  • צ'יפס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת

  • 02.

    טובלים את הנקניקיות בקמח

  • 03.

    מערבבים בקערה את החטיפים הטחונים

  • 04.

    טובלים את הנקניקיות בביצה טרופה

  • 05.

    טובלים בתערובת החטיפים (כמו שמצפים שניצל בפירורי לחם)

  • 06.

    מטגנים מכל הצדדים עד להשחמה

  • 07.

    פורסים לחמניות, מורחים חרדל ומיונז ומסדרים פרוסות מלפפון חמוץ

  • 08.

    מניחים נקניקייה בכל לחמנייה ומעל קטשופ.

  • 09.

    מגישים לצד רטבים וצ'יפס. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)