כריך חמד, קאוויאר קישואים, פולי אדממה, תרד וכרישה צלויה | השף הלבן

כריך חמד, קוויאר קישואים, פולי אדממה, תרד תורכי וכרישה צלויה

בא לכם להתפנק באמת? לכו על הכריך המושלם הזה

מאת: שף מאיר עזר "תנובה שף"
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך חמד, קוויאר קישואים, פולי אדממה, תרד תורכי וכרישה צלויה
צילום: שרית גופן עיצוב: אינה גוטמן

המרכיבים ל4:

  • שמונה פרוסת לחם
  • 250 גרם חמד 5% חתוכה לפרוסות דקות
  • חצי כרישה פרוסה לעיגולים
  • 200 גרם פולי אדממה קלופים של סנפרוסט
  • 20 עלי תרד תורכי
  • בצל סגול פרוס דק
200 גרם קוויאר קישואים:
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
  • חצי בצל לבן קצוץ
  • שן שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • קורט כורכום

הוראות הכנה:

  • 01.

    כרישה צלויה

  • 02.

    •מסדרים את הכרישה על תבנית עם ניר אפיה, מתבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל

  • 03.

    •צולים בתנור על 180 מעלות למשך כעשר דקות

  • 04.

    קוויאר קישואים:

  • 05.

    בסיר קטן מטגנים בצל ושום בשמן זית עד הזהבה

  • 06.

    מוסיפים את קוביות הקישואים וממשיכים לבשל כעשר דקות  על אש נמוכה עד שהקישואים רכים

  • 07.

    מורידים מהאש מתבלים במלח פלפל וכורכום

  • 08.

    מערבבים בעזרת מזלג, מועכים ומצננים

  • 09.

    הרכבת הכריכים:

  • 10.

    על גבי פרוסות הלחם מורחים את קוויאר הקישואים

  • 11.

    מוסיפים את התרד

  • 12.

    מניחים את פרוסות הגבינה

  • 13.

    מוסיפים את הכרישה הצלויה, פרוסות בצל ופולי הסויה

הכנת? כאן מדרגים
(1)