מתכון קורנפלקס מצופה שוקולד | השף הלבן

קורנפלקס מצופה שוקולד

נשנוש טעים, מהיר וקל להכנה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קורנפלקס מצופה שוקולד

המרכיבים ל 10 מנות:

מרכיבים:
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות שוקולית "עלית"
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 300 גרם קורנפלקס "תלמה"
  • 3/4 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים במחבת את הדבש, השוקולית ואת חמאת הבוטנים

  • 02.

    מערבבים ומוסיפים את המים בהדרגה. לאחר שהדבש והחמאה מתחילים להתרכך מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים

  • 03.

    מורידים מהאש אחרי דקה ומחלקים את התערובת לתבניות נייר קטנות

  • 04.

    מכניסים למקפיא לשעתיים   

הכנת? כאן מדרגים
(89)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.