מתכון גראטן כרובית וברוקולי | השף הלבן

גראטן כרובית וברוקולי

גראטן כרובית וברוקולי, מתכון פשוט וקל לאירועים, מסיבות וארוחות משפחתיות

מאת: חנה פנט
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
גראטן כרובית וברוקולי

המרכיבים ל 6 מנות:

  • כרובית קפואה
לרוטב בשמל:
  • 3 כפות קמח
  • שמן שמרטיב את כל הקמח
  • שמנת לבישול
  • חלב לקבלת רוטב סמיך
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 100 גרם פתיתי מוצרלה "השף הלבן" מגוררת
  • 150 גרם קצ'קבל
  • ברוקולי קפוא

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים מעט את הכרובית והברוקולי במי מלח.

  • 02.

    מניחים בתבנית חסינת אש.

  • 03.

    מכינים רוטב בשמל מ-3 כפות קמח + שמן שמרטיב את כל הקמח.

  • 04.

    מטגנים להזהבה, להוסיף שמנת לבישול וחלב לקבלת רוטב סמיך.

  • 05.

    מתבלים במלח ופלפל.

  • 06.

    כשהרוטב מסמיך, מוסיפים150 גר' קצ'קבלומערבבים עד שכל הגבינה מותכת.

  • 07.

    יוצקים על הירקות, מפזרים מעל גבינת מוצרלהואופים להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(91)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.