מתכון תפוחי אדמה קריספיים בתנור | השף הלבן

תפוחי אדמה קריספיים בתנור

תוספת מושלמת כמעט ליד כל מנה

מאת: גלית לייקוב
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה קריספיים בתנור

המרכיבים ל5 מנות:

  • 6 תפוחי אדמה
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 כפות אבקת מרק בצל

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את תפוחי אדמה לקוביות ומעבירים לתבנית אפייה.

  • 02.

    מערבבים את שמן הזית עם אבקת מרק הבצל ושופכים מעל לתפוחי האדמה .מערבבים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלותל- 40 -45 דקות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(447)