חינקלי ממולאים גבינות
חינקלי לשבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
לבצק:
- 4 כוסות קמח
- 1.5 כוסות מים
- 1/2 כפית מלח
למלית:
- 400 גרם גבינת "פיראוס" פטה
- 100 גרם גבינת "כנען"
- 200 גרם גבינת מוצרלה מגורדת קולקשן
- 100 גרם גבינת שמנת "נפוליאון"
- 200 גרם פתיתי פרמזן "השף הלבן"
- מלח לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה: למלית:
-
02.
מערבבים היטב בקערה את חומרי המלית ומניחים בצד. לבצק:
-
03.
מעבירים את הקמח לקערה ומוסיפים מלח.
-
04.
מוסיפים מים ולשים עד לקבלת בצק גמיש.
-
05.
מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעלה לא דק מדי.
-
06.
קורצים עיגולים בעזרת כוס.
-
07.
מניחים כל עיגול בצק על המשטח המקומח, ומרדדים אותו לעלה דק מאד. הרכבת המנה:
-
08.
מניחים במרכז עיגול הבצק כף מן המלית.
-
09.
סוגרים את העיגול לסהרון.
-
10.
כדי שהסגירה תצא מקושטת, מהדקים את הקפל עם האגודל כדי ליצור שקעים לאורך הקיפול.
-
11.
מרתיחים מים בסיר גדול ורחב, וממליחים אותם קלות.
-
12.
מבשלים את הכיסונים במשך 10-15 דקות, הם מוכנים כשהם צפים למעלה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים