מתכון תפוח אדמה מוקרם מושלם כתוספת | השף הלבן

תפוח אדמה מוקרם

תפוח אדמה מוקרם מושלם כתוספת למנה עיקרית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוח אדמה מוקרם

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 5 תפוחי אדמה
  • גביע קוטג’ תנובה 5%
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 27% מסדרת "השף הלבן"
  • כוס פתיתי גבינת עמק למאפים מסדרת "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 180 מעלות

  • 02.

    מבשלים בסיר עם מים את תפוחי האדמה עם הקליפה כ- 10 דקות

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

    עוטפים כל תפוח אדמה בנפרד בנייר כסף, אופים במשך שעה ומוציאים את תפוחי האדמה

  • 04.

    חורצים חריץ עמוק בכל תפוח אדמה

  • 05.

    מערבבים את הגבינות וממלאים את תפוח האדמה בעזרת כפית

  • 06.

    אופים למשך 10 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה ומקבלת גוון זהוב

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(93)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.