תפוח אדמה מוקרם
תפוח אדמה מוקרם מושלם כתוספת למנה עיקרית
חלבי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5 מנות:
- 5 תפוחי אדמה
- גביע קוטג’ תנובה 5%
- 1 מיכל שמנת מתוקה 27% מסדרת "השף הלבן"
- כוס פתיתי גבינת עמק למאפים מסדרת "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
-
02.
מבשלים בסיר עם מים את תפוחי האדמה עם הקליפה כ- 10 דקות
טיימר מופעל
-
03.
עוטפים כל תפוח אדמה בנפרד בנייר כסף, אופים במשך שעה ומוציאים את תפוחי האדמה
-
04.
חורצים חריץ עמוק בכל תפוח אדמה
-
05.
מערבבים את הגבינות וממלאים את תפוח האדמה בעזרת כפית
-
06.
אופים למשך 10 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה ומקבלת גוון זהוב
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים