מתכון לתפוחי אדמה אפויים בתנור וקלים להכנה | השף הלבן

תפוחי אדמה אפויים בתנור

מנה צמחונית של תפוחי אדמה ממולאים בכל טוב, קל להכנה וטעים

מאת: עליזה יחזקאל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה אפויים בתנור

המרכיבים ל4 מנות:

  • 4 תפוחי אדמה
  • 1 בצל ירוק
  • חבילת פטריות
  • פתיתי פרמזן / גאודה / צ'דר קולקשן
  • מלח
  • פלפל
  • פירורי לחם

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את תפוחי האדמה בשני הקצוות כך שיוכלו לעמוד ישר.

  • 02.

    אופים בתנור עם נייר כסף למשך רבע שעה עד עשרים דקות, עד שהם יתרככו מעט.

  • 03.

     מוציאים מהתנור ובעזרת כפית עושים חור בצד אחד בשביל המילוי.

  • 04.

    למילוי: מטגנים מעט את הבצל עם הפטריות ושמים מעט פלפל שחור ומלח. מוסיפים את הגבינות ומטגנים למשך כמה שניות נוספות.

  • 05.

     מכניסים את המילוי לתוך תפוחי האדמה ומעל מפזרים פירורי לחם. מכניסים לתנור למשך עשרים דקות. 

הכנת? כאן מדרגים
(76)