המרכיבים ל12 מאפינס:
- 250 גרם קמח תופח
- 25 גרם אבקת קקאו
- 2 כפיות אבקת אפייה
- 175 גרם סוכר
- 175 מ"ל חלב "תנובה"
- 2 ביצים גדולות
- 100 מ"ל שמן
- 75 גרם שוקולד צ'יפס (אפשר בלי)
- 1.5 כפיות תמצית וניל
הוראות הכנה:
-
01.
לחמם תנור מראש ל-175 מעלות. להכין תבנית שקעים ולרפד את השקעים ב-12 מנז'טים מס'
-
02.
לנפות לקערה את הקמח, הקקאו ואבקת האפיה. לערבב פנימה את הסוכר.
-
03.
להוסיף את יתר המרכיבים ולערבב קלות.
-
04.
בעזרת כף למלא את המנז'טים בתערובת.
-
05.
לאפות 20 דקות או עד אשר המאפינס "קפיצים" למגע. להוציא מהתנור ולצנן על רשת צינון.
טיימר מופעל
-
06.
אפשר להכין קישוטים ממרציפן או מבצק סוכר או מאבקת סוכר מדוללת במעט מיץ לימון או חלב.
הכנת? כאן מדרגים