מתכון חומוס פול | השף הלבן

חומוס פול

חומוס פול ביתי וטעים

מאת: זאב זאב
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
חומוס פול

המרכיבים ל מנות 3:

  • גרגירי חומוס בקופסת שימורים
  • 2 כוסות פול בינוני
  • מלח לימון
  • חצי קופסא טחינה גולמית

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנת החומוס: שופכים את החומוס מהקופסא עם המים שבקופסא לבלנדר וחצי מהטחינה הגולמית ומערבלים.

  • 02.

    מוסיפים רבע כפית מלח לימון ומערבלים עד לקבלת עיסה לפי הטעם - ככל שתוסיפו יותר טחינה כך החומוס יהיה סמיך יותר.

  • 03.

    את הפול משרים כל הלילה במים ומרתיחים לאחר מכן עם מים חדשים עד להתרככות. ניתן למעוך את הפולים לאחר הבישול לקבלת מרקם עסיסי.

  • 04.

    מגישים את החומוס עם הפול בתוספת מיץ לימון, מלח ופטרוזיליה.

הכנת? כאן מדרגים
(76)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.