מתכון גלידת וניל-קוקוס-סילאן | השף הלבן

גלידת וניל-קוקוס-סילאן

מתכון קל להכנה המציע שדרוג לגלידת וניל קנויה בתוספת: סילאן, קוקוס, יוגורט ופירות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת וניל-קוקוס-סילאן

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 1-1.2 ק"ג גלידת וניל או וניל עם שוקולד, מופשרת מעט
  • 2 כוסות גרנולה
  • חצי כוס פתיתי קוקוס
  • 1 גביע יוגורט יופלה
  • 5 כפות סילאן
  • חצי כוס שמנת לבישול 10% של השף הלבן
לקישוט:
  • פירות יער או קיווי או אפרסקים בסירופ
  • אגוזים קצוצים ומסוכרים

הוראות הכנה:

  • 01.

    לשים בכלי רחב את הגלידה, הגרנולה והקוקוס ולערבב.

  • 02.

    להחזיר לאריזת הגלידה ולישמור בהקפאה עד להגשה.

  • 03.

    לערבב יוגורט, סילאן ושמנת.

  • 04.

    בהגשה ממלאים כלי הגשה אישי בגלידה ומעליו את תערובת הסילאן. 

  • 05.

    מקשטים בפרי לבחירתכם ומפזרים אגוזים קצוצים מסוכרים.  

הכנת? כאן מדרגים
(105)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.