גלידת וניל-קוקוס-סילאן
מתכון קל להכנה המציע שדרוג לגלידת וניל קנויה בתוספת: סילאן, קוקוס, יוגורט ופירות
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 5 מנות:
- 1-1.2 ק"ג גלידת וניל או וניל עם שוקולד, מופשרת מעט
 - 2 כוסות גרנולה
 - חצי כוס פתיתי קוקוס
 - 1 גביע יוגורט יופלה
 - 5 כפות סילאן
 - חצי כוס שמנת לבישול 10% של השף הלבן
 
									לקישוט:
								
															- פירות יער או קיווי או אפרסקים בסירופ
 - אגוזים קצוצים ומסוכרים
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
לשים בכלי רחב את הגלידה, הגרנולה והקוקוס ולערבב.
 - 
								02.
								
להחזיר לאריזת הגלידה ולישמור בהקפאה עד להגשה.
 - 
								03.
								
לערבב יוגורט, סילאן ושמנת.
 - 
								04.
								
בהגשה ממלאים כלי הגשה אישי בגלידה ומעליו את תערובת הסילאן.
 - 
								05.
								
מקשטים בפרי לבחירתכם ומפזרים אגוזים קצוצים מסוכרים.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

