מתכון לדיפ בולגרית אפויה – הטרנד החדש של המתבלים | השף הלבן

דיפ בולגרית אפויה

נכון הטרנד של הפסטה עם הפטה האפויה? אז קבלו את המתכון של רון יוחננוב למתבל בולגרית אפויה בתנור שנוצר בהשראת הטרנד הפופולרי

מאת: רון יוחננוב
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דיפ בולגרית אפויה
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 חבילה (250 גרם) בולגרית 5% או 24% "פיראוס"
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום כתושות
  • גבעול טימין
  • גבעול אורגנו
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט צ'ילי גרוס – לא חובה
להגשה לצד הדיפ:
  • קרקרים
  • נאצ'וס
  • ירקות טריים חתוכים
גודל תבנית: תבנית בינונית חסינת חום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בתבנית את קוביית הבלוגרית, בוזקים מעליה את התבלינים ושמן הזית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות לכ-10 דקות. הבולגרית צריכה להיות רכה ונימוחה למגע.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מועכים את הבולגרית בעזרת מזלג ומגישים חם לצד נשנושים שאוהבים

הכנת? כאן מדרגים
(1)