עוגת גבינה שוקולד לבן ומנגו - קינוח בכוסות אישיות | השף הלבן

עוגת גבינה שוקולד לבן ומנגו

קינוח שכבות קייצי המוגש בכוסות אישיות עם טעמים אהובים במיוחד: גבינה, מנגו ושוקולד לבן. מתכון קל להכנה וקוצר מממאות

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה שוקולד לבן ומנגו
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל 7:

תחתית:
  • 110 גרם עוגיות פתיבר
  • 70 גרם חמאה "תנובה" מומסת
שכבת הגבינה:
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
  • 125 גרם (1/2 חבילה) גבינת מסקרפונה קולקשן
  • 100 גרם גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • 100 גרם שוקולד לבן
שכבת מנגו:
  • 1/2 חבילת מנגו חתוך מוקפא "סנפרוסט"
  • 1/4 מיכל שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    במעבד מזון או בעזרת פטיש שניצלים שוברים את הפתיבר לפירורים ומאחדים עם החמאה המומסת.

  • 02.

    מחלקים את פירורי הפתיבר בין כוסות ההגשה ויוצרים שכבת בסיס.

  • 03.

    במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים שמנת, גבינה לבנה ומסקרפונה לקצפת חלקה, כ – 3-5 דקות הקצפה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד בזהירות בפולסים של 10 שניות ומערבבים בין לבין.

  • 05.

    מוסיפים את השוקולד לקצפת ומקפלים בעזרת לקקן רק עד לאיחוד.

  • 06.

    בעזרת שקית זילוף מעבירים את תערובת הגבינה לכוסות ההגשה ויוצרים שכבה עבה מעל לפתיבר.

  • 07.

    מעבירים למקרר לכשעה התגבשות.

  • 08.

    טוחנים במעבד מזון בעל להב פלדה את המנגו הקפוא עם השמנת עד למרקם חלק ומעבירים לכוסות.

  • 09.

    מחזירים למקרר ל-4 שעות עד לילה.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.