עוגת גבינה קלאסית עם YOLO שוקולד לבן | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קלאסית עם YOLO שוקולד לבן

דמיינו עוגת גבינה מושלמת עם שוקולד לבן שמכינים בקלות וקיבלתם את המתכון הזה

מאת: רות אופק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אפיק גבאי

המרכיבים ל12:

לבסיס:
  • 170 גרם עוגיות חמאה או פתי בר טחונות דק
  • 100 גרם חמאת תנובה מומסת
למלית גבינה ויולו לבן:
  • 500 מ"ל (2 מיכלים קטנים או מיכל גדול) שמנת מתוקה 38% השף הלבן
  • 1 חב' אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 9% או 5% תנובה
  • 2 יולו שוקולד לבן
  • לציפוי (לשיקולכם אם צריך ציפוי נוסף מתוק או להסתפק בקישוט אחר מעל):
  • 2 יולו שוקולד לבן
גודל תבנית: תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את העוגיות עם החמאה המומסת ומרפדים את תחתית התבנית

  • 02.

    מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג וניל. מקפלים לתערובת את הגבינה הלבנה ואת היולו שוקולד לבן עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים מעל הבסיס ומעבירים לקרור ולהתייצבות למשך לילה.

  • 03.

    מצפים את העוגה בשכבה אחידה מ- 2 אריזות יולו שוקולד לבן. מצננים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(7)