מתכון עוגת גבינה ללא בצק | השף הלבן

עוגת גבינה ללא בצק

רק מערבבים ואופים: עוגת גבינה עשירה ומהירה להכנה

מאת: רחל שפרלינג
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה ללא בצק

המרכיבים ל 16 מנות/תבנית עגולה 28:

  • 1 ק"ג גבינה לבנה (אפשר 9%, 5% ו/או גם ב-3%)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 8 כפות סוכר
  • 3 כפות קמח תופח
  • 4 ביצים
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • גרידת לימון
לציפוי:
  • 3 חלבונים
  • 5-6 כפות שטוחות סוכר (בהתאם לרמת המתיקות שאוהבים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים יחד במיקסר.

  • 02.

    מעבירים לתבנית, אופים 10 דקות בחום גבוה 200 מעלות צלזיוס, ולאחר מכן בחום בינוני נמוך – 160 מעלות צלזיוס במשך 45 - 50 דקות נוספות או עד שהעוגה תתייצב ותשחים קלות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 03.

     מקציפים 3 חלבונים ו-6 כפות סוכר, מורחים על העוגה ואופים עוד כ-10 דקות בחום של 180 מעלות עד שתשחים קלות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(55)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.