מתכון עוגת קוקוס עם קרם וניל | השף הלבן

עוגת קוקוס עם קרם וניל

עוגת קוקוס ושוקולד כשרה לפסח, מתכון קל ומהיר הכנה לאירוח בימי החג ולחובבי קוקוס

מאת: ברטה שחף
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קוקוס עם קרם וניל

המרכיבים ל 10 מנות:

  • חב' שוקולד צ'יפס פרווה או חלבי
  • 250 גרם קוקוס טחון (חבילה)
  • כוס סוכר
  • 4 ביצים
לציפוי:
  • 4 כפות קקאו
  • 5 כפות סוכר
  • 50 גרם חמאה
  • 5 כפות מים
לקרם:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • כוס חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף במיקסר את החלבונים עם הסוכר לקצף קשה.

  • 02.

    להוסיף בערבוב ידני את החלמונים, קוקוס ושוקולד.

  • 03.

    לאפות בתבנית עגולה משומנת כ-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    ציפוי: להמיס במיקרוגל קקאו, סוכר מים וחמאה לכמה שניות ולמרוח על העוגה חמה.

  • 05.

    קרם: להקציף פודינג וניל, שמנת מתוקה וכוס חלב ולמרוח על העוגה הקרה.

הכנת? כאן מדרגים
(51)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.