פרפה מוס פסיפלורה
מוס פסיפלורה עשיר בהשראת המטבח המקסיקני
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3 מנות:
- 1 גביע (250 מ"ל) מחית פסיפלורה
- 2 גביעי יוגורט טבעי
- 1 כוס סוכר
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 3 חלבונים
- 1 ג׳לי ללא צבע וטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הג’לי עם מחית הפסיפלורה, מוסיפים יוגורט תוך כדי ערבוב.
-
02.
מקציפים שמנת מתוקה. בקערה נפרדת מקציפים חלבונים וכוס סוכר לקציפה קשה. 3 מקפלים את השמנת המוקצפת לתערובת הפסיפלורה. מוסיפים בעדינות את קציפת החלבונים בתנועת קיפול.
-
03.
שומרים בהקפאה עד להגשה.
הכנת? כאן מדרגים