מתכון ברוסקטה עם פטריות יער ושמנת | השף הלבן

ברוסקטה עם פטריות יער ושמנת

הכינו לבד ברוסקטה טעימה, תוספת לכל ארוחה או כמנה ראשונה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ברוסקטה עם פטריות יער ושמנת

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 100 גרם פתיתי גבינת פרמז’ן
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 4 פרוסות לחם כפרי
  • 1 שן שום
  • 3 כפות חמאה מלוחה
  • 2 בצלי שאלוט קצוצים דק
  • 2 פטריות ירדן חתוכות לפרוסות סלסלת פטריות חתוכות לרבעים
  • 1 כף עירית קצוצה
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 חבילה עלי ארוגולה (רוקט) שטופים היטב

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולים את הלחם בתנור במצב גריל עד שמזהיב מצד אחד. מורחים את הצד הקלוי בשן שום ובמעט חמאה. שומרים בצד.

  • 02.

    מחממים את החמאה במחבת גדולה ומטגנים בצלי שאלוט עד כדי ערבוב כ – 2 דקות עד שהפטריות משחימות מעט אך לא מאבדות נוזלים.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים למחבת שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה. מסירים מהאש. מוסיפים פתיתי פרמזן. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים לפטריות את עשבי התבלין ומערבבים.

  • 04.

    מניחים על כל פרוסת לחם מעט עלי רוקט ומעל שכבה נדיבה של פטריות בשמנת. מעטרים בשמנת חמוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(94)