מתכון עוגת גבינה פקאן | השף הלבן

עוגת גבינה פקאן

עוגת גבינה עם טוויסט, פקאנים בתוך העוגה
למי שלא אוהב פקאנים ניתן להוסיף כל דבר אחר

מאת: סיון כהן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה פקאן

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 85 גרם פירורי ביסקוויט
  • 40 גרם פקאנים טחונים
  • 140 גרם סוכר לבן
  • 1 גרם קינמון טחון
  • 1 גרם תפוח מרוסק (ללא קליפה)
  • 2 גרם אגוז מוסקט טחון
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 450 גרם גבינה רכה (פילדלפיה ללא טעם)
  • 3 מ"ל תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 60 מ"ל קרמל
  • 100 גרם פקאנים קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מראש תנור ל-175 מעלות.

  • 02.

    בקערה בינונית מערבבים את פירורי הביסקוויט, פקאנים טחונים, סוכר (100 גרם), קינמון, תפוח מרוסק ואגוז מוסקט.

  • 03.

    מוסיפים לתערובת את החמאה המומסת.

  • 04.

    מערבבים היטב ויוצקים לתוך תבנית עגולה (כזו שיכולה להפרד מהתחתית ולהפתח מהצד).

  • 05.

    בקערה גדולה, מערבבים את הגבינה, הסוכר (40 גרם) ותמצית הוניל. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.

  • 06.

    יוצקים את הבלילה מעל לתערובת בתבנית.

  • 07.

    אופים את העוגה למשך שעה ו-10 דקות.

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 08.

    נותנים לעוגה להתקרר.

  • 09.

    בקערה קטנה, מערבבים את הקרמל והפקאנים הקצוצים, יוצקים על העוגה ונותנים לה להתקרר במקרר לפחות ארבע שעות לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(55)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.