מתכון לעוגת גבינה מסקרפונה עם דובדבנים
עוגה חגיגית לשבועות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
לבצק:
- 3 ביצים
- 150 גרם סוכר
- 150 גרם קמח
לקרם:
- 250 גרם שמנת מתוקה
- 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן
- 150 גרם סוכר
בנוסף:
- צנצנת דובדבנים חמוצים
- 50 גרם שוקולד
הוראות הכנה:
-
01.
בסיס: מערבבים את הביצים עם סוכר בעזרת מערבל (מקציפים במשך 5-7 דקות).
טיימר מופעל
-
02.
מוסיפים קמח, מערבבים עם הכף שלא יהיה סמיך.
-
03.
שופכים את הבלילה לתבנית משומנת. שמים בתנור שמחומם מראש 180 מעלות.זמן האפייה בין 20 ל-25 דקות (לבדוק עם קיסם שלא יהיו פירורים).
טיימר מופעל
-
04.
את הבצק מרטיבים קצת בלפתן דובדבנים. שמים את הדובדבנים על הבצק (לבדוק חרצונים).
-
05.
להכין קרם: שמנת מתוקה מערבבים עם סוכר. מוסיפים מסקרפונה.לערבב עם הכף.לשים קרם על הדובדבנים.שוקולד לגרד עם פומפייה ולפזר על העוגה.לשים את העוגה במקרר במשך 3-4 שעות.
הכנת? כאן מדרגים