תרד מוקרם
תרד מוקרם שמושלם עם תפוח אדמה אפוי, או כתוספת למנה עיקרית
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 2 מנות:
- 250 גרם תרד טחון קפוא
 - 2 כפות בצל קצוץ
 - 20 חמאה של תנובה
 - 1 שן שום כתושה
 - 2 כפות קמח
 - 1/3 כוס חלב תנובה או מים
 - 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף
 - מלח
 - פלפל
 - אגוז מוסקט
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מפשירים את התרד על ידי חימומו בסיר בישול על להבה בינונית או במיקרוגל.
 - 
								02.
								
מטגנים את הבצל במרגרינה עד הזהבה. מקטינים את הלהבה ומוסיפים את השום והקמח תוך כדי בחישה מתמדת.
 - 
								03.
								
מוסיפים מיד את החלב או המים ובוחשים עד קבלת מרקם אחיד וחלק.
 - 
								04.
								
מוסיפים את התרד המופשר, אבקת המרק והתבלינים.
 - 
								05.
								
מערבבים וממשיכיםלבשל על להבה בינונית 5-3 דקות, עד הקרמה.
טיימר מופעל
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

