מתכון תפוחי אדמה מבושלים בחמאה ופטרוזיליה | השף הלבן

תפוחי אדמה מבושלים בחמאה ופטרוזיליה

תוספת תפוחי אדמה עשירה ומעולה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה מבושלים בחמאה ופטרוזיליה

המרכיבים ל6:

  • 12 יחידות תפוחי אדמה בינוני קטן קלוף וחתוך לחצי לאורך
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • חמאה מומסת
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שמוכן

  • 02.

    מוציאים לכלי הגשה ושמורים במקום חם .

  • 03.

    ממיסים את החמאה ומערבבים עם הפטרוזיליה יוצקים על תפוחי האדמה

  • 04.

    מפזרים מעט פלפל ומגישים כתוספת ליד מנת דג.

הכנת? כאן מדרגים
(86)