תפוחי אדמה מבושלים בחמאה ופטרוזיליה

תוספת תפוחי אדמה עשירה ומעולה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה מבושלים בחמאה ופטרוזיליה

המרכיבים ל 6:

  • 12 יחידות תפוחי אדמה בינוני קטן קלוף וחתוך לחצי לאורך
  • 3 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • חמאה מומסת
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את תפוחי האדמה במי מלח עד שמוכן

  • 02.

    מוציאים לכלי הגשה ושמורים במקום חם .

  • 03.

    ממיסים את החמאה ומערבבים עם הפטרוזיליה יוצקים על תפוחי האדמה

  • 04.

    מפזרים מעט פלפל ומגישים כתוספת ליד מנת דג.

הכנת? כאן מדרגים
(86)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.