תפוחי אדמה ברוטב שום
תוספת מנצחת לכל ארוחה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- תפוחי אדמה קטנים מאוד
- שום כתוש
- שמן זית
- חמאה
- פטרוזיליה קצוצה דק
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף. כל אחד לחוד.
-
02.
מניחים את תפוחי האדמה בתבנית ומכניסים לתנור בחום 200 מעלות למשך 40 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
ממיסים את החמאה, מוסיפים שמן זית ומוסיפים את השום, המלח והפטרוזילה.
-
04.
מערבבים ביחד ומניחים בצד. הגשה:משאירים את התפוחי אדמה בנייר כסף ומגישים לידם בקערה את הרוטב.
הכנת? כאן מדרגים